Als je slaagt voor een trouwjurk in onze bruidswinkel dan moet jouw trouwjurk nog op maat gemaakt worden. Dit kan gedaan worden door één van de coupeuses waar we al jaren mee samen werken en die gespecialiseerd zijn in het op maat maken van trouwjurken. (niet verplicht, je mag het ook zelf elders verzorgen!)

Hoe gaat dit in zijn werk:

Pasafspraak maken
Na aankoop van je bruidsjurk krijg  je van ons de adresgegevens van het desbetreffende naaiatelier mee.  De coupeuse belt je circa 3 maanden voor je huwelijk om een 1e pasafspraak te maken. De 1e pasafspraak is circa 6-4 weken voor je trouwdatum. Koop je de trouwjurk korter voor je trouwdatum dan zal de coupeuse je z.s.m. na aankoop van je bruidsjurk bellen voor een afspraak.

1e Pasafspraak
Bruidsjurk Sale/Opruiming: De  trouwjurk en accessoires (hoepel, torselet, bruidsschoenen) neem je mee naar het desbetreffende naaiatelier.

Na afloop van de 1e passing maakt de coupeuse een tweede afspraak met je, waarop je de bruidsjurk kunt doorpassen en kunt meenemen als alles in orde is.  Als er dan nog aanpassingen moeten worden gedaan kan dit meestal ter plekke in het atelier door coupeuse gedaan worden. Meestal ga je 2 keer naar het naaiatelier.

Dagafspraak voor bruiden die verder weg wonen: kom je van ver dan is het in overleg met het naaiatelier/coupeuse mogelijk om alles in 1 dag te doen (1e passing, vermaken en afleveren) LET OP! Dit is altijd in overleg met het desbetreffende naaiatelier indien de agenda dit toe laat! Je dient dit aan te geven bij het maken van de 1e pasafspraak!

Passessie
Houd rekening met een passessie van zo’n 30 tot 45 minuten, het is belangrijk dat alle accessoires die de coupeuse nodig heeft om de trouwjurk op maat te kunnen afspelden aanwezig zijn! (hoepel, lingerie en schoenen). Verzoek om niet meer dan 2 extra personen mee te nemen naar het naaiatelier!

Vermaakkosten 
De kosten voor het vermaken van een trouwjurk ligt tussen de € 125,- en  € 175,- euro incl. btw. voor een standaard vermaking.  (Innemen, uitleggen en rok korter maken.) Voor een trouwjurk met een kanten onderrand of een stroken rok is de prijs voor een standaard vermaking 200,- tot 225,-. Voor extra aanpassingen zoals b.v. een sleep korter maken, rits vervangen voor een passtuk/rijglint of een halter bijmaken geld een meerprijs van € 35,- per uur. 

Coronavirus
I.v.m. het coronavirus is het niet mogelijk om tijdens de passingen bij de coupeuse extra mensen mee te nemen! Dit omdat de coupeuses vanuit hun woonhuis werken en de ruimte te klein is.
De bruid komt dus ALLEEN tijden de passingen!

Uitsluitend contante betaling (geen pin) bij het afhalen van de bruidsjurk.

Een trouwjurk die niet in onze winkel is gekocht kan niet via ons vermaakt worden!