Aankoop bruidsjurk bestelling:
Levertijd van alle bestel bruidsjurken is 4 tot 5 maanden.

Klant is zelf verantwoordelijk voor het zwanger worden na het bestellen van een bruidsjurk..! Na aankoop trouwjurk is de bruid zelf verantwoordelijk voor aankomen/afvallen of verandering van figuur! Aanbetaling is helft van aankoopbedrag (50%) - Restant betaling bij aflevering. Eénmalige toeslag van euro 50,- vanaf maat 46 t/m 58.

Alle prijzen zijn exclusief accessoires en vermaakkosten!

Annulering bruidsjurk bestelling:
Bij annulering van de bestelde bruidsjurk/accessoires voor de trouwdatum wordt de aanbetaling van 50% niet geretourneerd. Bij annulering van de bruidsjurk tussen de 1e passing en de aflevering bij de coupeuse dient de bruidsjurk volledig te worden betaald en afgenomen. Annulering uitsluitend per e-mail: info@nathaliesbruidsmode.nl

Bij annulering van bestelde accessoires wordt de aanbetaling van 50% niet geretourneerd. Het is niet toegestaan om de aanbetaling van geannuleerde (bestelde) accessoires af te trekken van het nog openstaande restantbedrag van de bruidsjurk. In dit geval zal de bruidsjurk niet geleverd worden tot dat alles is betaald! Annulering uitsluitend per e-mail: info@nathaliesbruidsmode.nl

Bij bestelling van een bruidsjurk worden de voorwaarden door Nathalie's Bruidsmode aan de bruid voorgelegd en door de bruid gelezen en tekent de bruid voor akkoord voordat er een aanbetaling wordt gedaan.

Bruidsjurken Uitlopend/Budget
Een  bruidsjurk uit de collectie uitlopend/budget dient direct te worden afgerekend en meegenomen.
Bruid koopt een te grote of te kleine bruidsjurk op eigen risico.
Bruid is zelf verantwoordelijk voor beschadigingen/vlekken na aankoop, vervoeren en reinigen van de jurk
Bruid is zelf verantwoordelijk  i.v.m. zwanger worden na aankoop van de trouwjurk.
Bruid is zelf verantwoordelijk voor afvallen/aankomen

Bij aankoop van een bruidsjurk uit collectie uitlopend/budgt worden de voorwaarden door Nathalie's Bruidsmode aan de bruid voor gelegd en leest de bruid de voorwaarden en tekent voor akkoord voordat de bruidsjurk wordt afgerekend

Vermaken van de bruidsjurk:
Onze prijzen zijn exclusief vermaakkosten, bij de ene bruid moet er veel meer vermaakt worden dan bij de andere bruid daarom betaald iedere bruid de vermaakkosten apart. (Bij de meeste bruidszaken wordt een vast bedrag bij de prijs van de bruidsjurk opgeteld)

De vermaakkosten dienen contant te worden voldaan bij het desbetreffende naaiatelier. De gegevens van de coupeuse krijgt u van ons bij aankoop van de trouwjurk. Uiteraard is het op maat maken via ons niet verplicht u mag dit ook zelf verzorgen! Zie voor prijzen bij coupeuses.

Ruilen/retourneren
Na aflevering van de bruidsjurk en accessoires kunnen deze niet worden geruild of teruggenomen. Na aflevering van de bruidsjurk/accessoires is Nathalie’s Bruidsmode niet aansprakelijk voor enige vorm van vlekken/beschadigingen aan de bruidsjurk/accessoires.