Tijdelijke kleine pasruimte

Inmiddels bestaat nu bruidswinkel al ruim 20 jaar en heb ik dit altijd met veel enthousiasme en passie gedaan.
 
Helaas moest ik door Corona vorig jaar november uit mijn winkel pand en zit nu in een kleine tijdelijk noodpasruimte. 
 
Op alle trouwjurken nu 25% tot 75% korting en op alles accessoires 50% korting (met uitzondering van torseletten en hoepels, wel op pasmodellen)
 
NU 10% EXTRA KORTING OP DE COLLECTIE 2020 EN 15% EXTRA KORTING OP DE OUTLET COLLECTIE. (Deze korting gaat nog af van de laagste prijs vermeld op deze website)
 
Je kunt van tevoren ca. 8 trouwjurken uitzoeken op onze website (zie elders op deze website)die je wilt passen dan zorg ik dat ze klaar hangen tijdens de pasafspraak. Uiteraard pak ik er zelf ook nog wat trouwjurken bij waarvan ik denk dat het wat voor jou kan zijn.
 
Bij aankoop van een trouwjurk krijg je van mij een lijst met naaiateliers (in de omgeving maar ook in andere provincies in Nederland) die ervaring hebben in het op maat maken van een trouwjurk. 
 
Mocht je vragen hebben dan kun je me bellen (ben overdag niet altijd bereikbaar) of appen (mag altijd) en je hoort z.s.m. van mij.
 
Hartelijke groet, 
 
Nathalie Bonhof
 
Nathalie's Bruidsmode
Apeldoorn
Tel/App: 06-21917611
E-mail: nathaliesbruidsmode@ziggo.nl

Informatie Corona-virus
Wij verzoeken de bruid bij klachten (hoesten, keelpijn, koorst) om de pasafspraak te verplaatsen, indien een gast van de bruid klachten heeft verzoeken wij deze om niet mee te komen naar de pasafspraak.