Van harte gefeliciteerd met het aanstaande huwelijk!

 

Welkom bij Nathalie’s Bruidsmode! Wij bestaan inmiddels alweer 18 jaar en onze bruidsmodewinkel is gevestigd aan de buitenrand van Apeldoorn-Centrum. (voornamelijk gratis parkeren!)

Bij ons de allermooiste trouwjurken van Miss Kelly, Collectors, Isabel, Morilee en andere merken… 

Wij adviseren om ca. 10 maanden voor je trouwdatum op zoek te gaan naar jouw trouwjurk en uiterlijk 7 maanden voor je huwelijk je trouwjurk uit te zoeken i.v.m. bestellen, levertijd en het op maat maken..! De levertijd van een trouwjurk is ca. 3 tot 5 maanden.

Een (klein) budget? Kom passen en zoek "jouw droomjurk" in onze voordelige OUTLET collectie: prachtige nieuwe trouwjurken vanaf € 399,- tot € 899,-

Doordat wij op afspraak werken kunnen wij jou alle aandacht geven en kun je rustig passen en kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens het passen kleden wij je helemaal aan met alle bijbehorende accessoires zodat je een goed beeld hebt hoe jij er op jouw trouwdag uit zult zien

Tijdens het uitzoeken en passen gaan we op zoek naar "jouw trouwjurk" in het door jou aangegeven budget. Iedere bruid krijgt een persoonlijk advies en alle aandacht. 

We zien je graag in onze winkel voor een gezellige passessie!

Gratis pakeren voor en achter onze winkel!

Nathalie (eigenaresse)
Jeanette (coupeuse)
Brigitte (coupeuse)

Afspraak maken? Bel/app naar:
06-21917611 (ook via whatsapp)

 

 

Openingstijden

Geopend na afspraak op:
Maandag, donderdag & zaterdag:
10:00 tot 12:00 uur
12:00 tot 14:00 uur

Woendag, Donderdag, Vrijdag
19:00 tot 21:00 uur

Pasafspraak: BEL OF APP: 06-21917611
Mailen nathaliesbruidsmode@ziggo.nl 
Of via contactformulier