Tijdelijke kleine pasruimte

Helaas moest ik door Corona vorig jaar november uit mijn winkel pand en zit nu in een kleine tijdelijk noodpasruimte. T.z.t. als alles weer beter gaat ga ik weer op zoek naar een leuke ruimte voor mijn bruidswinkel.
 
Zolang ik in de tijdelijke ruimte zit geeft ik heel veel korting op alle trouwjurken!
Op alle trouwjurken nu 25% tot 75% korting en op alles accessoires 50% korting (met uitzondering van torseletten en hoepels, wel op pasmodellen)
 
NU 10% EXTRA KORTING OP DE COLLECTIE 2020 EN 15% EXTRA KORTING OP DE OUTLET COLLECTIE. (Deze korting gaat nog af van de laagste prijs vermeld op deze website)
 
Je kunt van tevoren ca. 8 trouwjurken uitzoeken op onze website (zie elders op deze website)die je wilt passen dan zorg ik dat ze klaar hangen tijdens de pasafspraak. Uiteraard pak ik er zelf ook nog wat trouwjurken bij waarvan ik denk dat het wat voor jou kan zijn.
 
Uiteraard kun naar onze ervaren coupeuses/naaister waar we al jarenlang mee samenwerken zij zorgt er voor dat jouw trouwjurk perfect past. De kosten hiervoor zijn niet inclusief! Het is ook geen verplichting mocht je iemand weten die het voor je kan doen dan is dat ook prima.
 
Mocht je vragen hebben dan kun je me bellen (ben overdag niet altijd bereikbaar) of appen (mag altijd) en je hoort z.s.m. van mij.
 
Hartelijke groet, 
 
Nathalie Bonhof
 
Nathalie's Bruidsmode
Apeldoorn
Tel/App: 06-21917611
E-mail: nathaliesbruidsmode@ziggo.nl

Informatie Coronavirus
-1,5 meter afstand.
-Wij verzoeken de bruid bij klachten (hoesten, keelpijn, koorst) om de pasafspraak te verplaatsen, indien een gast van de bruid klachten heeft verzoeken wij deze om niet mee te komen naar de pasafspraak.
 

Openingstijden

We gaan binnenkort op een locatie alle trouwjurken met  korting verkopen. Nadere info volgt z.s.m.

Voor een afspraak tel/app: 06-21917611

Mailen: nathaliesbruidsmode@ziggo.nl 
Of via contactformulier 

Schrijf direct een Google-review.