Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij dan kun je contact met ons opnemen.

Moet ik een afspraak maken?

Wij werken op afspraak zodat we voor iedere bruid alle tijd hebben.
https://www.nathaliesbruidsmode.nl/contact

 

 

Moet ik nog iets meenemen voor het passen zoals speciaal ondergoed?

Je hoeft niets mee te nemen, je wordt in de winkel helemaal aangekleed met de juiste lingerie en de gewenste bruidsaccessoires.

Ik ga al snel trouwen. Kan ik bij jullie terecht?

Geen probleem. We hebben genoeg nieuwe bruidsjurken op voorraad in onze Sale/Budget Collectie.

Hoe lang is de levertijd van een bruidsjurk

Omdat we alleen nog trouwjurken uit voorraad verkopen is er geen levertijd. Je neemt de door jouw gekozen trouwjurken direct mee en bewaard deze tot  je ca. 6 tot 4 weken voor je trouwdatum naar de coupeuse  gaat om de trouwjurk op maat te maken (niet inclusief)

Hoeveel mensen kan ik meenemen?

Bij voorkeur 1 extra persoon en max. 2 extra personen.

Kan ik makkelijk parkeren?

Gratis parkeren aan de straat.

Hoe kan ik betalen?

Betaling via betaalverzoek of contant.

(tijdelijk geen pinapparaat)

 

 

 

Ik draag make-up. Is dat een probleem?

Liever geen lippenstift, vloeibare make-up/foundation en rouge dit geeft tijdens het passen vlekken in onze bruidsjurken. Oog make-up is geen probleem.

Verkopen jullie ook bruidsaccessoires?

Slaag je in onze winkel voor een trouwjurk dan kijken we ook naar eventuele bruidsaccessoires zoals de juiste bruidslingerie, hoepel etc. Klik hier voor alles bruidsaccessoires.

Wanneer kan ik het beste naar een trouwjurk gaan kijken?

Ons advies is om tussen de 12 t tot 9 maanden voor trouwdatum op zoek te gaan naar "jouw droomjurk" dit i.v.m. bestelling/levering en het op maat maken van de trouwjurk. De leveringstermijn van en trouwjurk die besteld wordt varieert van 4 tot 20 weken afhankelijk van de leverancier van de door jou gekozen trouwjurk.

Wij advisteren om niet eerder dan 12 maanden voor je trouwdatum om zoek te gaan naar een trouwjurk. Onze ervaring is dat er dan nog te veel tijd tussen zit en er nog veel kan gebeuren waardoor de door jou gekozen trouwjurk niet past zoals bv. zwangerschap, ziekte, afvallen/aankomen, einde relatie, etc.

Wat zijn jullie prijzen?

Alle jurken gaan met hoge kortingen weg! Deze korting is al verwerkt in de vermelde prijs.  De laagste prijs vermeld bij de foto van de trouwjurk is nu de prijs van de trouwjurk.

Wat zijn de vermaakkosten?

De vermaakkosten voor een standaard vermaking (innemen of uitleggen lijfje en korter maken rok) zijn 150,- tot 175,- Alle overige extra aanpassingen kosten 35,- per uur.

LET OP! Het is niet mogelijk om een trouwjurk die niet bij ons is gekocht door ons te laten vermaken!